Πως λειτουργούμε;

Η On Line Courses  εφαρμόζοντας τη σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, δίνει τη δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, τόπου διαμονής και απασχόλησης,  να μάθουν μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες και να αποκτήσουν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, προσόντα απαραίτητα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας ή για την εξέλιξη της καριέρας τους.

Πως λειτουργούμε;

O σπουδαστής χρειάζεται να έχει  μόνο έναν υπολογιστή με σύνδεση στο Ίντερνετ, κάμερα, μικρόφωνο και ακουστικά.

Υπάρχουν προγράμματα  για απόκτηση πτυχίων, για επαγγελματίες, για εκμάθηση  γλώσσας για σπουδές   και εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή για συνεννόηση και επικοινωνία.

Περιλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα με καθηγητή, σε πραγματικό χρόνο, στην εικονική μας τάξη στον υπολογιστή και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό εντελώς δωρεάν, που συνοδεύει το κάθε μάθημα στην τάξη και βρίσκεται στην Ιστοσελίδα μας.

Η εικονική μας τάξη, δίνει στον καθηγητή και τους σπουδαστές όλες τις δυνατότητες επικοινωνίας και εκμάθησης που υπάρχουν: οπτικοακουστική επικοινωνία, πίνακα με όλα τα εργαλεία,  για παράδοση και επεξήγηση της Γραμματικής από τον καθηγητή, ασκήσεις και τεστ για επίλυση, κείμενα για επεξεργασία, κατανόηση προφορικού λόγου με  αναπαραγωγή ήχου και βίντεο, εξάσκηση στον προφορικό λόγο με εικόνες και κείμενα.

Επιπλέον ο  σπουδαστής μπορεί να κατεβάσει το βίντεο του μαθήματος με τον καθηγητή στην τάξη  και να το χρησιμοποιήσει στη μελέτη του.

Οι  ασκήσεις που βρίσκονται στην Ιστοσελίδα διορθώνονται άμεσα και τα λάθη επεξηγούνται από τον καθηγητή κατά τη διάρκεια του μαθήματος στην τάξη, όπου διορθώνονται και οι εκθέσεις των σπουδαστών.

Τα προγράμματα εκμάθησης λειτουργούν σε ατομικό επίπεδο ή σε ολιγομελή τμήματα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, αρχάριου ή προχωρημένου.

Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα καθώς:

  • Η εικονική αίθουσα διδασκαλίας δημιουργεί αμεσότητα μεταξύ καθηγητή και σπουδαστή, χάρη στην οπτικοακουστική επικοινωνία, σε πραγματικό χρόνο. Ο καθηγητής παραδίδει το μάθημα, εξηγεί τη γραμματική, λύνει απορίες, εκπαιδεύει στον προφορικό και γραπτό λόγο.
  • O σπουδαστής έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο  στο εκπαιδευτικό υλικό της Ιστοσελίδας που συνοδεύει το κάθε μάθημα, επικοινωνεί με άλλα άτομα που μαθαίνουν την ίδια γλώσσα ή την έχουν ως μητρική, επιλέγει τον τόπο, τον χρόνο και το ρυθμό εκπαίδευσης.
  • O υπολογιστής και το Internet, ως μέσα παροχής οπτικοακουστικού υλικού, δίνουν τη δυνατότητα εκμάθησης  και πρακτικής εξάσκησης στο σπουδαστή τόσο μέσα στην τάξη όσο και στην πλατφόρμα της Ιστοσελίδας μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση και να σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα βασισμένο στις ατομικές σας ανάγκες .