Κόστος μαθημάτων-Διαδικασία πληρωμής

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Για όλες τις αγορές πακέτων μαθημάτων, ανεξαρτήτως ποσού, εκδίδονται θεωρημένες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε το ιδανικό πρόγραμμα για σας, προσαρμοσμένο στις  οικονομικές σας δυνατότητες. Δεν χρειάζεται να διαθέσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να ξεκινήσετε τα μαθήματα. Το κόστος των πακέτων μαθημάτων είναι χαμηλό, ώστε να είναι προσιτό σε όλους  και δίνεται η δυνατότητα μηνιαίας καταβολής των διδάκτρων με αγορά κάθε φορά πακέτου μαθημάτων τεσσάρων εβδομάδων.

Επιπλέον κίνητρα για υψηλότερες επιδόσεις (όπως εκπτώσεις στις τιμές των  πακέτων μαθημάτων),  δίνονται σε όσους μετά από παρακολούθηση των μαθημάτων μας και προετοιμασία για εξετάσεις, αποκτούν με επιτυχία αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Εκπτωτικά πακέτα  παρέχονται επίσης σε άτομα της ίδιας οικογένειας, σε ανέργους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες  και σε κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν για λόγους ανωτέρας βίας και αφού μας ενημερώσετε εγκαίρως, διακόψετε την εκπαίδευσή σας πριν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα που έχετε αγοράσει, υπάρχει η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού των μαθημάτων σας μέσα στον επόμενο ένα χρόνο. Δεν υπάρχει όμως δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο μαθημάτων χρησιμοποιώντας έναν από τους  εξής τρόπους πληρωμής των διδάκτρων:

  • Μπορείτε να  πληρώσετε πηγαίνοντας στην  Τράπεζα που συνεργάζεστε και καταθέτοντας το ποσό σε έναν από τους λογαριασμούς που σας δίνουμε. Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα, πραγματοποιείται όταν λάβουμε με e-mail  αντίγραφο του καταθετηρίου.

  • Μπορείτε να πληρώσετε ένα πακέτο μαθημάτων μεταφέροντας με ασφάλεια το ποσό από το λογαριασμό σας σε ένα δικό μας λογαριασμό  χρησιμοποιώντας το Web Banking. Στην αιτιολογία είναι απαραίτητο να αναφέρεται το όνομά σας.
  • Μπορείτε να μας στείλετε μια ταχυδρομική επιταγή με το ποσό, στη διεύθυνση και  τα στοιχεία που θα σας στείλουμε αμέσως μόλις μας εκφράσετε με e-mail την επιθυμία να πληρώσετε χρησιμοποιώντας αυτό τον τρόπο πληρωμής. Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα, πραγματοποιείται όταν λάβουμε με e-mail  αποδεικτικό της πληρωμής.

  • Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Για την αγορά πακέτου μαθημάτων με πιστωτική κάρτα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αριθμοί λογαριασμών ( σε μορφή IBAN):

  • Alpha Bank:  GR77 0140 7310 7310 0231 0001 414
  • Τράπεζα Πειραιώς: GR64 0172 2200 0052 2007 2009 027

Επισημαίνουμε ότι  τα τραπεζικά έξοδα που αντιστοιχούν στην κατάθεση ή την  μεταφορά των διδάκτρων στο λογαριασμό μας (όπου υπάρχουν) καθώς και τα έξοδα για την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, επιβαρύνουν τον σπουδαστή.