Η διδασκαλία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Η γλώσσα και η κουλτούρα της κάθε χώρας αποτελούν στοιχεία του πολιτισμού της,  γι’ αυτό τα προγράμματά μας   εκτός από την  εκμάθηση της ξένης γλώσσας περιλαμβάνουν και τη γνωριμία  με την κουλτούρα της.

Πρόκειται για πλήρη προγράμματα διδασκαλίας και εκμάθησης, που  υποστηρίζονται από  δύο εκπαιδευτικές επαγγελματικές πλατφόρμες, μία για το μάθημα με τον καθηγητή στην εικονική τάξη  και μία για το εκπαιδευτικό υλικό που συνοδεύει τα μαθήματα.

Η  εκπαιδευτική πλατφόρμα της εικονικής μας τάξης, χρησιμοποιείται από Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για την Οn Line εκπαίδευση. Πρόκειται για εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η απόσταση είναι άλλωστε και ο λόγος που μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε την On Line Courses. Για να δώσουμε τη δυνατότητα και σε όσους αν και το θέλουν πολύ, λόγω απόστασης, ωραρίου απασχόλησης, οικονομικών ή άλλων λόγων, δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα ή μαθήματα σε σχολή ξένων γλωσσών.

Ίσως να αναρωτιούνται κάποιοι για τη μέθοδο διδασκαλίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όπως τα μαθήματα στην On Line Courses, έχοντας στο μυαλό τους την εικόνα του καθηγητή που μιλάει, εξηγεί και εξετάζει. Η διαδικασία μάθησης σε μας είναι συνδεδεμένη με την σύγχρονη παρουσία καθηγητή και σπουδαστή στην τάξη, μόνο που η τάξη βρίσκεται στην οθόνη του υπολογιστή και ο καθηγητής και ο σπουδαστής συναντιούνται εκεί για να κάνουν μάθημα ο καθένας από τον χώρο του. Επιπλέον στην On Line Courses οι τάξεις μας είναι με ελάχιστα άτομα, οπότε πρόκειται για ιδιαίτερα μαθήματα.