Μαθήματα ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως, μέσω Διαδικτύου.

Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου

σε τιμές Διαδικτύου

 

Αναγνωρίστε τις δυνατότητες της μάθησης

lambaΕάν έχετε ένα ισχυρό στόχο ή  ένα όνειρο, αναγνωρίζοντας ότι η εκμάθηση μιας ή περισσότερων ξένων γλωσσών μπορεί να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε, έχετε ήδη κάνει το πρώτο βήμα προς την επιτυχία.

Επιλέξτε το σωστό πρόγραμμα για σας

fakosΣκεφτείτε τους στόχους σας, το χρονικό διάστημα που μπορείτε να αφιερώσετε στις σπουδές σας και πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε. Εμείς μπορούμε πάντα να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή, επειδή τα προγράμματά μας είναι ευέλικτα και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε

pencil 2Μόλις βρείτε το σωστό πρόγραμμα, ήρθε η ώρα να εγγραφείτε. Μπορείτε να πληρώσετε τα δίδακτρα εφάπαξ ή σε δόσεις. Στην εφάπαξ καταβολή υπάρχει έκπτωση 10%. Για να σας διευκολύνουμε στην καταβολή των διδάκτρων, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αγοράζετε κάθε φορά μία ενότητα μαθημάτων τεσσάρων εβδομάδων. Μόλις ολοκληρωθούν τα μαθήματα που έχετε αγοράσει, αγοράζετε την επόμενη ενότητα και συνεχίζετε το πρόγραμμα σπουδών σας.

Προετοιμαστείτε

1369862042_emblem-soundΘα είμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να σας δώσουμε τις οδηγίες που  θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Θα εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα της εικονικής τάξης κάνοντας δοκιμαστικό μάθημα. Θα γνωρίσετε μαζί μας την πλατφόρμα του εκπαιδευτικού υλικού  της Ιστοσελίδας μας.

Ξεκινήστε

pcΑρχίστε τις σπουδές σας στο δικό σας ρυθμό, από το χώρο που εσείς θα επιλέξετε, με την καθοδήγηση των ικανότατων πτυχιούχων καθηγητών μας που θα σας υποστηρίξουν και θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα. Τα μαθήματα στην εικονική τάξη είναι ιδιαίτερα μαθήματα σε πραγματικό χρόνο, που περιλαμβάνουν πίνακα διδασκαλίας, παράδοση της Γραμματικής, κατανόηση και εξάσκηση στον προφορικό και το γραπτό λόγο, ασκήσεις, τεστ, βίντεο. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βίντεο του μαθήματος.

Μπείτε στην Ιστοσελίδα μας με το εκπαιδευτικό υλικό  που συνοδεύει κάθε μάθημα στην τάξη, οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί, όλο το 24ωρο. Κατεβάστε τη Γραμματική και το διδακτικό υλικό  που θα σας δώσει τη δυνατότητα να  αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μελέτη σας. Διαθέστε τις μέρες και τις ώρες που σας εξυπηρετούν ανάλογα με το πρόγραμμά σας, για να λύσετε τις ασκήσεις, να κάνετε τις δραστηριότητες κάθε μαθήματος και τα επαναληπτικά τεστ. Το εκπαιδευτικό υλικό όλων των μαθημάτων που έχετε κάνει, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να κάνετε επαναλήψεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για τα προγράμματα απόκτησης πτυχίου υπάρχει προκαθορισμένος αριθμός μαθημάτων που απαιτούνται για την προετοιμασία, μπορεί όμως να παραταθεί το πρόγραμμα, αν εσείς το επιθυμείτε.

Αποκτήστε το πτυχίο σας – Εκτιμείστε τις γνώσεις σας

ptixio_orangeΑνάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, μπορείτε να δώσετε εξετάσεις για την απόκτηση του πρώτου πτυχίου ή να επιλέξετε  να συνεχίσετε τις σπουδές σας και να δώσετε εξετάσεις για την απόκτηση ενός πτυχίου ανωτέρου επιπέδου. Ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου είναι σημαντικό  να ελέγξετε τις γνώσεις σας. Κάθε φορά που φτάνετε σε κάποιο επίπεδο γνώσεων (πχ Α2, Β1 κλπ) μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις γλωσσομάθειας του επιπέδου για απόκτηση πτυχίου ή απλά να επιβεβαιώσετε το επίπεδο γνώσεών σας με τα τεστ εφ’ όλης της ύλης που θα κάνετε τόσο στην εικονική τάξη, όσο και στην πλατφόρμα της Ιστοσελίδας. Αν συμμετάσχετε σε εξετάσεις, θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για το χρόνο και τη διαδικασία της εγγραφής σας και, αν είναι εφικτό, θα πραγματοποιήσουμε εμείς την εγγραφή σας.

Πετύχατε τους στόχους σας

ptixio_blueΟλοκληρώνοντας τις σπουδές σας επιτυγχάνετε τους στόχους σας και επιβραβεύεστε με ένα αναγνωρισμένο προσόν που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες για το μέλλον.

Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και  τα προσόντα σας

briefcaseΕπωφελούμενοι από τις γνώσεις και τα προσόντα που αποκτήσατε μπορείτε  να κάνετε μια λαμπρή σταδιοδρομία, να συνεχίσετε την   εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο ή  να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

mailΤώρα που ξέρετε πως μπορείτε να επιτύχετε αυτό που θέλετε, σας διαβεβαιώνουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε, αρκεί να  ξεκινήσετε τις σπουδές σας μαζί μας. Αν δεν είστε αρκετά σίγουροι για το πρόγραμμα ή το πτυχίο που θα επιλέξετε, μην ανησυχείτε. Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να ακούσουμε τα σχέδιά σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει απόλυτα.

   • Στείλτε μας email: info@onlinecourses.gr
   • Μιλήστε μαζί μας μέσω του Live chat της Ιστοσελίδας μας

   • Καλέστε μας: (+30)2310-452056
   • Skype: My status